Administratör

Vill du jobba som administratör?

Hjärnfonden är en ideell insamlingsstiftelse utan statligt stöd, som har till uppgift att samla in och fördela pengar till forskning samt informera om hela hjärnan och alla dess sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar. Hjärnfonden är helt beroende av gåvor och testamenten från privatpersoner och av företagssamarbeten. Målet är att hitta nya, effektiva behandlingar samt att intensifiera livsviktig forskning. Kontoret är centralt beläget på Östermalm och där arbetar 16 personer.

Läs mer om oss och vår verksamhet på www.hjarnfonden.se.

 Arbetsuppgifter

I rollen som administratör för forskningsstöd och givarservice samverkar du med flera olika funktioner i Hjärnfonden. Till exempel Vetenskapliga nämnden, arbetet kring stora givare, ekonomifunktioner, forskare och givarservice.  Du kommer ha nära samarbete med Vetenskapliga nämndens sekreterare och Hjärnfondens ledningsgrupp samtidigt som du arbetar löpnade med verksamhetens administration.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

– Vid behov vara Vetenskapliga nämndens ordförande och sekreterare behjälplig i frågor kring forskningsbidrag och stipendier.

– Vara stödfunktion till ansvarig för donatorer gällande donatorsprogram/donatorer/projekt.

– Handläggningen av Hjärnfondens löpande forskningsbidrag och stipendier.

– Arbeta löpande med processen kring utlysning, ansökan, tilldelning och utbetalning av bidrag och stipendier.

Delta i givarservice dagliga arbete:

  • Ta emot minnes- samt högtidsgåvor, svarar på allmänna frågor via telefon och mail.
  • Arbetar med betalningar, bank- och postgirot, hantering autogiro och returer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en självgående och proaktiv administratör som är bekväm med att på egen hand planera, organiserar och ansvara för ditt arbete. Tjänsten kräver att du har hög integritet och ett professionellt förhållningssätt. Du gillar service och att hjälpa andra samtidigt som du tar fullt ansvar för dina egna arbetsområden. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och har god prioriterings- och organisationsförmåga. Du vågar komma med egna tankar och idéer, arbetar strukturerat och är noggrann.

Du har några års arbetslivserfarenhet exempelvis från kundservice/kundreskontrahantering och telefonkontakt med kunder, givare eller liknande. Du får gärna ha ekonomisk bakgrund. Du är van att arbeta och administrera i olika system samt skriva protokoll och hantera möteskallelser.

Erfarenhet från Office 365 Cloud och CRM system eller ansökningssystem är meriterande samt arbete i Officepaketet.

Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Hjärnfonden tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde snarast.

Hjärnfonden strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Ansökan
Snarast möjligt då vi kommer att tillsätta denna tjänst omgående.

Ansök via mail till  jobb@hjarnfonden.se ange att du söker tjänsten som administratör i din ansökan

Stiftelsen Hjärnfonden
Riddargatan 17A

114 57 Stockholm

 

Frågor om ansökan ställs till

Administrativ chef. Patrick Larsson.

Dela sidan

Engagera dig redan idag

Stöd forskningen

Ge en gåva

Starta en insamling

Starta