Bli företagspartner

Våra företagspartners tar ansvar och påverkar samhället genom sina betydande donationer. 

Vill du göra skillnad där det verkligen behövs och bidra till en långsiktig investering i människors hälsa – kontakta oss. Vi skräddarsyr samarbeten med företag som vill göra stora avtryck i forskningen och dess resultat.

Vill du veta mer så e-posta Anna Hemlin, verksamhetschef, anna.hemlin@hjarnfonden.se. Beskriv där bakgrunden till er förfrågan och om ni har tankar i någon särskild riktning. Välkommen!

Så här tycker Bisnode och Skellefteå Kraft om vårt samarbete:

 

perBisnode_rgb

– Vi hjälper våra kunder fatta smarta beslut och beslut fattas i hjärnan. Genom att använda Hjärnfondens stora, samlade kunskap om hjärnan kan vi skapa nya projekt, sprida lärdom och engagemang både bland anställda och kunder. Vi kan bli ännu bättre på att nyttja hjärnans kapacitet och möjligheter för beslutsfattande, säger Per Adolfsson, Sverigechef på Bisnode.

 

hans     SK_LIGGANDE_RGB

– Vi på Skellefteå Kraft vill bidra till samhällets utveckling och den livsviktiga forskningen om både den friska hjärnan och om hjärnans sjukdomar genom att samarbeta med Hjärnfonden. Alldeles för litet pengar finns till forskning om hjärnan och vi vill gärna sprida information om hjärnan och Hjärnfonden och bidra till att hjärnan sätts i fokus, säger Hans Kreisel, koncernchef Skellefteå Kraft.

Dela sidan

Engagera dig redan idag

Stöd forskningen

Ge en gåva

Starta en insamling

Starta