Skapad av:
Marie-louise Stiberg
Samlar in till:
Epilepsi
8 September 2011 insjukna vår tillsynes fullt friska pojke i epilepsi, han var då endast 22 månader . Keane som var frisk som en nötkärna , hade ett otroligt immunförsvar men en dag vände allt .
Läkarna vet inte varför Keane fått epilepsi , det finns ingen orsak till att denna hemska sjukdom klampa in i vårt liv ,hoppet att det skulle hinna växa bort innan skolan börja fanns där hela tiden ,men istället har den tyvärr blivit värre och värre med åren och idag kallar dom det svår fokal epilepsi , sommaren 2015 har varit hemsk för keane han har varit nedsövd 4 gånger sammanlagt, detta medför långa sjukhusvistelser och nya medicin ändringar och att han missar tid i skolan .
Drömmen är givetvis att vår pojke ska få ett anfallsfritt liv och vi ger inte upp hoppet om detta även hur nuläget må se ut .
Keanes moster Camilla har tagit intiativet att pärla armband med text \\\"fuck epilepsi \\\" som vi nu säljer för att hedra alla som kämpar mot epilepsi , vi har satt en symbolisk summa på 30:- för ett armband . Är ni intresserade av detta så kan ni kontakta mig via min mail - marieLstiberg@hotmail.com .

Med en liten gåva från just dig kan du vara med och göra skillnad & ge hopp .
Mvh Marie-Louise & Camilla
Ge en gåva
1 520 kr
15%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Anonym Anonym gav 103 kr

  • Yvonne Jogenstedt Yvonne Jogenstedt gav 1 200 kr

    Yvonne Jogenstedt

  • Anonym Anonym gav 50 kr

  • Veronica Rundgren Veronica Rundgren gav 100 kr

    Veronica Rundgren

  • Louise Dufwa Louise Dufwa gav 67 kr

    Louise