Skapad av:
Julia Wallsten
Samlar in till:
Narkolepsi
Jag är en tjej på snart 17 vårar som lider av den neurologiska sjukdomen narkolepsi. Jag har levt med den sen 2011 men det var först på hösten 2012 som jag fick diagnosen.
Jag har startat insamlingen "Mot Narkolepsi" för att fler ska veta om sjukdomen och självklart för att samla in pengar till forskningen. Jag tror på att man en dag ska finna ett botemedel så att vi alla som drabbats ska kunna leva ett piggt liv igen.
För att stödja insamlingen kan man antingen köpa ett armband i strl XS, S, M, L eller XL med pärlor och ordet "NARCOLEPSY". Ett armband kostar 50kr varav 45kr går till insamlingen. Övriga 5kr går till material kostnader.
Vill man ha ett armband och känner att man vill sätta in mer pengar så går det jättebra. Det går även att inte köpa armbandet och bara sätta in pengar, om man vill det.
Pengarna som samlas in går direkt till forskningen om Narkolepsi.
Vid köp av armband, kontakta: juliawallsten@live.se
Tack för ditt stöd!
Ge en gåva
0 kr
0%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Emma Cajander Hjärnfonden
    Hej Julia! Stort tack för att du samlar in pengar till hjärnforskningen och att du informerar om narkolepsi! Varje gåva bidrar till livsviktig forskning, stor som liten.
    Tveka inte att höra av dig till mig om du har frågor. Lägg gärna in en bild på armbandet som profilbild. Klicka högst upp till höger.
    Varma hälsningar Emma på Hjärnfonden
    info@insamling-till-hjarnfonden.se