Skapad av:
Nicole Karmefjord
Samlar in till:
Hjärnan
Målet: Att från April 2023 till Nov/Dec 2024 vandra från Nordnorge till södra Spanien. Kinnarodden till Punta de Tarifa och under tiden samla in så mycket jag bara kan till forskning kring hjärnan och dess sjukdomar. Jag går för livet, jag går för rehabilitering, och jag går för att alla ska ha rätt till ett bra liv och en bra vardag, även dem med sår som inte syns på utsidan.

Våren 2017 förlorade jag min mamma. Hon blev bara 68 år gammal. En massiv stroke tog henne ifrån mig långt för tidigt. Långt innan jag kunde förbereda mig på den tomhet som skulle komma. Jag förlorade den person som varit min bästa vän när jag var liten. En röst jag alltid trodde skulle finnas där för mig. En tröst och en kärlek som jag aldrig kommer att se igen. Varje dag kämpar jag med en lamslående saknad. Det här är mitt sätt att hedra henne. Att minnas henne, och att försöka läka mina egna sår. Det här är det enda sätt jag vet hur. Det enda sätt som är jag. Jag går för att ingen annan ska behöva känna det jag känner, eller gå igenom det som jag gör. Någonsin igen.
Ge en gåva
50 kr
0%
255 Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Nicole Karmefjord Nicole Karmefjord
    Min hemsida är nu uppe och där kan ni aktivt följa mina förberedelser och hur det går med mina insamlingar: Gå för livet.
  • Emma Cajander Hjärnfonden
    TACK för ditt fina initiativ Nicole! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill ha tips på hur du kommer igång med insamlingen :)
    Vänliga hälsningar, Emma på Hjärnfonden
    info@insamling-till-hjarnfonden.se
  • Anonym Anonym gav 50 kr