Vi söker extrahjälp till Givarservice – heltid föräldrarvikariat

Hjärnfonden är en insamlingsstiftelse som arbetar för att finansiera livsviktig forskning om hjärnans kapacitet, dess sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar. Målet är att hitta nya behandlingar och botemedel. Hjärnfonden arbetar också för att öka kunskapen om hjärnan och synliggöra den viktiga hjärnforskningen. Hjärnfonden delade under 2016 ut drygt 62,7 miljoner kronor till forskning om hjärnan och har idag 15 anställda.

Vi söker extrahjälp till Givarservice – heltidsvikariat föräldravikariat

Givarservice är den centrala platsen för Hjärnfondens verksamhet och vårt ansikte utåt. På Givarservice har vi kontakt med våra givare, registrerar gåvor, uppdaterar registret och ser till att betalningar och autogirokörningar hanteras korrekt. För att kunna dela ut så mycket forskningsbidrag som möjligt är dialogen med givarna viktigt liksom att hålla databasen uppdaterad.

Du rapporterar till administrativa chefen och jobbar tillsammans med tre kollegor på Givarservice. Du samarbetar också med alla andra som jobbar i vår organisation.

Tjänstebeskrivning

På Hjärnfonden är givaren viktigast. Det är de som ger möjlighet till mer revolutionerande forskning och som därmed påverkar många människors liv och livskvalité. Arbetet på Givarservice är fokuserat på att ge våra givare bästa möjliga service via framför allt telefon och e-post. Vårt givarregister, Mysoft, är navet i vår insamling och givarvård. Du pratar med givare, registrerar gåvor och gör administrativa uppgifter i databasen. Du kommer ha ett dagligt ansvar för autogirohanteringen, såsom registrering av talonger och kontakten med Bankgirocentralen. Kontoret ligger på Riddargatan 17A i Stockholm.

Din profil

• Givarorienterad med en god insikt och förståelse för givaren och dess behov.

  • Organiserad och lyhörd.
  • Ansvarsfull, flexibel och systematisk.

Det är meriterande om du har jobbat i en givar/kunddatabas och autogirohanteringen tidigare.

Tjänsten är på heltid och ett vikariat på fem månader med start 1 april.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas innan 1 april och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Skicka din ansökan till patrick.larsson@hjarnfonden.se.

Eventuella frågor besvaras av Marie Åberg, via marie.aberg@hjarnfonden.se eller telefon 072-214 04 48.

Dela sidan

Engagera dig redan idag

Stöd forskningen

Ge en gåva

Starta en insamling

Starta