Administratör för forskningsstöd till Hjärnfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad? Nu söker vi en administratör till Hjärnfonden som är en ideell insamlingsstiftelse.

Hjärnfonden är en liten organisation om 16 anställda där alla kavlar upp ärmarna och gör det som är bäst för insamlingen och forskningen. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Hjärnfonden befinner sig nu i en tillväxtfas och organisationen växer och därför söker vi nu dig som vill vara med på vår viktiga resa. Låter det som något för dig?

>Sök tjänsten här

Rollen

I rollen som administratör för forskningsstöd samverkar du med flera olika funktioner, till exempel Vetenskapliga nämnden, stora givare, ekonomifunktioner och forskare. Du arbetar löpande med verksamhetens administration samtidigt som du har nära samarbete med Hjärnfondens ledningsgrupp.

Dina arbetsuppgifter varierar men vanligt förekommande är:

  • Handläggning av Hjärnfondens löpande forskningsbidrag och stipendier.
  • Arbeta löpande med processen kring utlysning, ansökan, tilldelning och utbetalning av bidrag och stipendier.
  • Vara behjälplig kring frågor om forskningsbidrag och stipendier främst från Vetenskapliga nämndens ordförande och sekreterare.
  • Vara stödfunktion till ansvarig för donatorer.
  • I mån av tid vara givarservice behjälplig i det dagliga arbetet som att ta emot gåvor, svara på frågor via mail och telefon. Arbeta med betalningar, hantera autogiro och returer.

Om dig

Vi söker dig som är en självgående och proaktiv administratör. Du är bekväm med att på egen hand planera, organisera och ansvara för ditt arbete. Tjänsten kräver att du har hög integritet och ett professionellt förhållningssätt. Du gillar service och att hjälpa andra. Vidare så är du lösningsorienterad, har god prioriteringsförmåga och du vågar komma med egna tankar och idéer.

Du har några års erfarenhet från administrativa tjänster, kundservice eller kanske på en ekonomiavdelning där du arbetat med lättare ekonomiarbete.

Du är van att administrera olika system, känner dig trygg i Excel och du kan skriva enklare protokoll och skicka möteskallelser.

Om Hjärnfonden

Hjärnfonden är en ideell insamlingsstiftelse som utan statligt stöd arbetar för att finansiera livsviktig forskning om hjärnans kapacitet, dess sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar men också för att öka kunskapen om den friska hjärnans utveckling och potential. Stiftelsen har framgångsrikt ökat sin insamling och utdelning de senaste åren. Läs mer här.

Mer om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar Hjärnfonden med The Pace/Wise Professionals. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Hjärnfonden sitter i fina lokaler på Riddargatan 17A på Östermalm.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se eller 0766- 20 29 10. Vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, klicka istället på länken nedan för att söka tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan! ♥

>Sök tjänsten här

Dela sidan

Engagera dig redan idag