Spela

Tre lediga tjänster hos Hjärnfonden

Brinner du för att hjälpa, påverka forskning, göra skillnad, digital kommunikation och en bättre värld? Just nu söker vi en teknisk projektledare, en social media manager och en community manager. Var med och rädda liv och öka livskvaliteten för många människor. Välkommen till Hjärnfonden.

Teknisk projektledare

Hjärnfonden växer och har fått ett modernare arbetssätt! Nu söker vi en Teknisk Projektledare som vill ansvara för våra digitala systems underhåll och vidareutveckling. Du är drivande och tekniskt intresserad person som vill vara delaktig i den pågående förändring som Hjärnfonden står inför. Här får du möjlighet att jobba med intressanta frågor som är viktiga, på riktigt!

Social Media Manager

Hjärnfonden växer och nu söker vi en Social Media Manager som vill ansvara för Hjärnfondens innehåll i sociala kanaler. Du är en nyfiken och engagerad person som vill vara delaktig i den pågående förändring som Hjärnfonden står inför. Här får du möjlighet att jobba med intressanta frågor som är viktiga, på riktigt!

Dela sidan

Engagera dig redan idag