Insamlad summa till Barnhjärnfonden via TR-GM Skolloppet

Varje meter räknas – barn springer för hjärnforskningen

Den 7 maj sprang skolelever från 415 grundskolor i Sverige Team Rynkeby – God Morgon Skolloppet. Det är ett motions- och välgörenhetslopp till förmån för Barnhjärnfonden och hjärnforskningen. Här kommer vi att visa löpande hur mycket pengar som samlas in.

Team Rynkeby – God Morgon Skolloppet är ett motions- och välgörenhetslopp, där skolelever från hela Norden springer till förmån för barn med allvarliga sjukdomar. I Sverige går alla insamlade pengar till Barnhjärnfonden.

Med anledning av pågående pandemi kan skolorna välja att springa i mindre grupper under vecka 19.

Från 2020 går stödet från Skolloppet i Sverige till Barnhjärnfonden, en del av Hjärnfonden. Förra året sprang över 125 000 barn välgörenhetsloppet och samlade in 5,6 miljoner kronor till forskningen om barnhjärnan.

Om du är sponsor till en elev som har deltagit i Team Rynkeby – God morgon Skolloppet och ska betala in ett belopp till elevens skola och därigenom stötta Barnhjärnfonden så är det lättast att betala in via Swish. 

Skolan har även ett unikt Swish-nummer, där du kan ge en donation. Klicka på listan nedan – alla skolorna som deltar är listade i alfabetisk ordning och Swish-numret är angivet i kolumnen till vänster.

Här hittar du samtliga swishnummer.

Stödet från Skolloppet går till Barnhjärnfonden. Deadline för inbetalning är den 25 maj 2021.

Dela sidan

Engagera dig redan idag