Spring Göteborgsvarvet för Hjärnfonden Spring Göteborgsvarvet för Hjärnfonden. Starta en insamling och få en plats i den eftertraktade Startgrupp 12.

Spring Göteborgsvarvet för hjärnforskningen

Den 13 maj är det dags för Göteborgsvarvet 2023 och temat för i år är folkhälsa. Hjärnfonden är en av tre officiella organisationer som du kan välja att springa för och samtidigt samla in pengar till hjärnforskningen. Anmäl dig senast 5 maj.

Hjärnfonden arbetar för ett samhälle där alla hjärnor når sin fulla potential. När du väljer att springa Göteborgsvarvet för Hjärnfonden bidrar du till forskning som räddar och förändrar livet för ännu fler människor.

För att få en plats i den eftertraktade startgrupp 12 (startgruppen för välgörenhet) behöver du först anmäla dig till Göteborgsvarvet och sedan starta en egen insamling med vilken du samlar in minst 300 kr. Du blir då garanterad en plats i startgrupp 12 och får en nummerlapp som visar att du springer för välgörenhet.

Är du redan anmäld till loppet? Använd samma e-postadress som du registrerade din anmälan med så seedas du direkt till startgrupp 12 när du samlat in 300 kr. Det gör du enkelt här.

Så här gör du

 • Köp en startplats till Göteborgsvarvet på webben.
 • Starta en egen insamling till förmån för Hjärnfonden.
  • Klicka på “Starta insamling” eller “Start fundraising”. Här kan du välja att antingen registrera din insamling via ditt Facebook login eller genom att skriva in din e-postadress.
  • Aktivera ditt projekt genom att fylla i den information som behövs: insamlingsmål, bild eller video och så vidare.
  • Samlar du in minst 300 kr har du möjlighet att starta i Startgrupp 12 samt får en nummerlapp som visar att du springer för välgörenhet. (Bättre startgrupp med eget seedningsgrundande resultat gäller.)
  • De fem löpare som samlat in mest pengar (minst 700 kr) får starta i Team Guld (värde ca 1500 kr).
  • Om du redan är anmäld till Göteborgsvarvet är det viktigt att du registrerar dig med samma e-postadress som du använde vid anmälan.
  • Dela gärna din insamling i sociala medier så att familj, vänner och kollegor kan donera!
  • Kontakta info@goteborgsvarvet.se om du har frågor kring att starta en insamling. Du kan också läsa mer om att springa för välgörenhet här eller ladda ner en utförlig guide här.

Många har redan anmält sig till vårens lopp, över 60 insamlingar är startade.

Gör skillnad. Framåt, spring för hjärnan!