Sommarpresent Företag

Sommarpresent till anställda och personal

Dela ut en minnesvärd sommarpresent till anställda och personal för att visa uppskattning & önska dem en skön semester.  Skänk pengar till hjärnforskningen som present från företaget.  Det är en present som räddar och förändrar liv.  Det är ett fint sätt att visa personalen att du värderar deras hälsa och välbefinnande högt. En sådan sommarpresent bidrar till att den livsviktiga hjärnforskningen kan göra nya framsteg och ge många människor en ljusare framtid.

Det är säkert många bland anställda och personal som påverkas av hjärnans ohälsa, i varje familj finns det någon som är drabbad.  Depression är en av våra stora folksjukdomar och var fjärde svensk drabbas någon gång av en depression så allvarlig att den kräver behandling. Varje år drabbas runt 25 000 svenskar av en stroke och cirka 150 000 har en demenssjukdom.  Många barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar har det svårt i skolan och den psykiska ohälsan bland barn och unga ökar.

Genom att skänka pengar till hjärnforskningen bidrar ditt företag till en bättre hjärnhälsa för alla. Det är en sommarpresent som din personal och anställda värderar högt. Det är också en fin sommarpresent att ge till dina kunder och partners.

Tips på sommarpresent

Du kan välja att ge ett gåvobevis där du själv kan skriva en sommarhälsning till dina anställda.   Vi har flera olika gåvobevis för olika forskningsområden och på gåvobeviset anges vad gåvan ska användas till. Välj ett område som känns angeläget för ditt företag och anställda.

Om du vill ge ett större belopp kan du bli Hjärnfondens Företagsvän. Som Företagsvän har du möjlighet att visa medarbetare, kunder och samarbetspartners att ni är med och finansierar en viktig samhällsfråga. Ni hjälper människor att leva och överleva.  Välj mellan tre olika marknadspaket från 5000 kr till 30 000.

Om du väljer att bli Företagsvän får du ett informationsmaterial om stress, sömn och att hålla hjärnan frisk  att ge till dina anställda och kunder.  Det är en sommarpresent som ger råd och tips om vad vi själva kan göra för att hålla hjärnan frisk.