Mer kunskap i värden skulle hjälpa många med bipolär sjukdom. Magnus Werner har bipolär sjukdom. Han tror att mer kunskap i vården skulle kunna göra underverk för att ”fånga upp” sådana som jag.

Bli månadsgivare

Vi vet allt mer om orsakerna till flera hjärnsjukdomar. Nya behandlingsprinciper tar form. Det sprider sig en optimism bland forskarna. Även för tillstånd som tidigare ansetts omöjliga att behandla anar vi nu terapeutiska möjligheter.

Som månadsgivare är du en del av fundamentet i hela forskningsverksamheten. Allt stöd till forskningen är lika viktigt, men som månadsgivare så är just regelbundenheten i sig en särskild kvalitet. Du ger forskarna stabilitet och långsiktighet och som månadsgivare hjälper du också till att minska de administrativa kostnaderna vilket ger mer pengar till forskning.

Du avgör själv hur mycket du vill skänka varje månad och du kan enkelt ändra eller avsluta ditt givande genom att kontakta din bank eller Hjärnfonden.

Vill du signera ditt autogiro direkt med hjälp av BankID för att minska våra administrativa kostnader? Klicka på länken och fyll i dina uppgifter där!

 

Jag vill bli månadsgivare och signera med BankID!

 

Vill du istället ha en talong hem i brevlådan som du skriver under och skickar in fyll i uppgifterna nedan.