Anders Hansen berättar om varför det är bra att anmäla sig till Hjärnsteget Spela

Hjärnsteget – ett virtuellt lopp för Hjärnfonden

Hjärnan mår bra av en hälsosam kropp. Att röra på sig är alltså toppen för både kropp och knopp. Därför arrangerar vi Hjärnsteget, ett virtuellt lopp vars överskott går direkt till forskning om hjärnan.

Hjärnsteget är en utmaning som sträcker sig över fyra lopp under ett år. Du kan välja om du vill anmäla dig till ett race i taget, eller alla fyra direkt. Det ger dig ett år att testa dina gränser och uppnå nya mål, tillsammans med alla andra som också rör på sig för hjärnans skull.

Hösten 2021 hålls Hjärnsteget under perioden 17 – 26 september och överskottet från anmälningsavgifterna går till forskning och information om Alzheimers sjukdomDu har alltså 10 dagar på dig att beta av din sträcka, var du än befinner dig! Varför inte springa tillsammans med en vän, eller utmana kollegorna?

Du väljer själv vilken av sträckorna nedan som du vill gå, rulla eller springa. Vill du vara med på alla fyra loppen under ett år kan du välja mellan att delta på samma sträcka under alla fyra loppen och försöka förbättra din tid, eller så kan du öka sträckan för varje gång.

Starta ditt lopp i RaceOne-appen för en förhöjd loppupplevelse. Alternativt ladda upp ditt resultat manuellt i efterhand om du använt GPS-klocka eller annan träningsapp. Registrering av ditt resultat skall ske senast 23:59 på söndagen den 26 september. ​

Gå med i Hjärnstegets Facebook-event för att känna gemenskap och pepp med andra deltagare. Hjälp oss sprida ordet om Hjärnsteget för att göra detta lopp till en stor och återkommande succé för hjärnforskningen. Ladda upp en massa roliga bilder och hejarop i dina sociala kanaler under taggen #hjärnsteget.

Ladda ner appen RaceOne här (AppStore) eller här (GooglePlay).

Dela sidan