Skapad av:
Sandra Johansson
Samlar in till:
Autismspektrumtillstånd
ETT MINNE FÖR LIVET..
..är minnen som aldrig lämnar en.
Jag minns den känslan av ensamhet jag känt när mitt barn kämpar, när det brottas med känslor de inte förtjänar och när det i förtvivlan försöker göra sig förstådda. Jag minns den känslan så tydligt eftersom jag känner den varje dag, jag känner mig ensam i föräldraskapet till barn med funktionsnedsättningar, med handikapp som de måste leva med resten av sina liv.
Känslan av att inte räcka till, att inte alltid orka bemöta dem med förståelse. Jag förstår, men jag orkar inte alltid vara förståndig. Jag tappar modet och faller i sorg över att inte räcka till. Dessa minnen blir till verklighet, om och om igen. Vi har ingått en ofrivillig kamp, en kamp om att övervinna de hinder som kommer i vår väg. Varje dag lär vi oss från vår kamp, vi slutar aldrig kämpa men att kämpa är tröttsamt för oss alla.
Att vara förälder till barn med neuropsykiatriska funktionshinder och andra handikapp är som att springa en hinderbana som aldrig tar slut. Ibland hinner du andas mellan hindren men alltid kommer det en vallgrav eller en klättervägg att övervinna. Du kan liksom inte sluta springa eftersom det alternativet inte är möjligt. Jag är dock tacksam över denna resa, den har lärt mig mycket och jag vet att jag gör allt jag kan för att mina barn ska må så bra som möjligt, men det är också okej att känna sig nere. Då känns lyckan lite större när den kommer! ¿
Du har inte förlorat, för du springer än.
Ge en gåva
1 850 kr
61%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Anonym Anonym gav 250 kr

  • Anonym Anonym gav 200 kr

  • Michael Runesson Michael Runesson gav 200 kr

    Michael

  • Annelie Engemoen Annelie Engemoen gav 200 kr

    Annelie Engemoen

  • Marie Madeline Gougeon Marie Madeline Gougeon gav 500 kr

    Marie-Madeline Gougeon

  • Carina Nordlander Carina Nordlander gav 200 kr

    Carina Nordlander

  • Anonym Anonym gav 200 kr

  • Charina Runesson Charina Runesson gav 100 kr

    Charina