Hjärnsteget januari 2023 – ett virtuellt lopp för Hjärnfonden

Den 6 – 15 januari hålls Hjärnsteget igen. Promenera eller jogga tillsammans med en vän, ta med mamma ut på en sväng eller dra ihop kollegorna och håll picknick efteråt.

Anmäl dig här

Du kan välja att anmäla dig till ett lopp i taget eller till en serie på fyra lopp. Spring, gå, eller rulla någon av sträckorna 3 km, 5 km, 7 km, 10 km eller 21 km. Välj fritt bland sträckorna från lopp till lopp.

Ladda ner appen RaceOne kostnadsfritt

      


Anmälningsavgift för ett lopp

  • 249 kr ink medalj*
  • 479 kr ink medalj och Hjärnstegets t-shirt i funktionsmaterial**

 

Anmälningsavgift för fyra lopp

Vill du utmana dig själv till en långsiktig hälsosatsning så har du möjligheten att köpa alla fyra loppen till ett specialpris.

  • 799 kr ink medalj*
  • 999 kr ink medalj och Hjärnfondens t-shirt i funktionsmaterial**

Du får din medalj och t-shirt hemskickad, vi skickar ut dem löpande så ju tidigare du anmäler dig ju fortare får du ditt paket.

Vid anmälan till hela serien erhålls en loppkod som du använder vid alla fyra loppen. Anmälan till kommande lopp öppnas efter att innevarande lopp avslutats.

Anmälan är öppen fram till och med 15 januari kl 23:00.


Här är datumen för de tre efterföljande loppen

Vinter: 6 – 15 januari 2023
Vår: 31 mars – 9 april 2023
Sommar: 9 – 18 juni 2023
Höst: 13 – 22 oktober 2023

Så här går det till

Starta ditt lopp i RaceOne-appen för en förhöjd loppupplevelse. Alternativt ladda upp ditt resultat manuellt i efterhand om du använt GPS-klocka eller annan träningsapp.  Registrering av ditt resultat skall ske senast 23:59 på söndagen den 15 januari.

Överskottet går till Hjärnfondens arbete med att stödja forskning och information om hjärnan.

 

Prova att driva en egen insamling!

En egen insamling är ett sätt för dig att samla in ytterligare pengar till forskningen om hjärnan. Det är enkelt, roligt och gratis, så låt familj och vänner stötta din insamling.

Bocka i rutan att du vill ha en insamling när du köper din biljett!

Inspireras av andra fina och viktiga insamlingar här: https://insamling.hjarnfonden.se/

 

Barnhjärnan

Under Hjärnsteget i januari 2023 väljer vi att uppmärksamma barnhjärnan. Inuti en barnhjärna ska det finnas roliga funderingar, drömmar och tusen olika frågor – inte sjukdomar, skador och annat som gör livet svårt. Det finns ett stort behov av både forskning och samhällsförändringar för att förbättra förutsättningarna för våra barn och unga.

 

Gå med i Hjärnstegets Facebook-grupp för att känna gemenskap och pepp med andra deltagare.

 

 

*Medaljen är framställd av trä med lasergravyr som är en miljövänlig märkmetod. Vid gravering används inga kemikalier. Produceras av en lokal leverantör

**T-shirt med Sustainable Choice-märkning, 100% polyester gjord av återvunna PET-flaskor. Sustainable Choice är plagg producerade i hållbara material och med minsta möjliga miljöpåverkan – från fiberframställning till färdig produkt.