Vill du veta mer om att testamentera till Hjärnfonden?

Få hjälp av en jurist att skriva testamente

Hjärnfonden erbjuder juridiska tjänster i samarbete med Lawly, Familjens Jurist och Lavendla. Det innebär att du kan få hjälp att upprätta testamente till reducerat pris. Du kan välja mellan att själv skriva ditt testamente i en onlinetjänst, träffa en jurist på ett kontor eller få hjälp över telefon. Du kan läsa mer om respektive erbjudande här nedan.

Vill du ha mer information beställ vår testamentesfolder här.

Ladda hem eller beställ broschyr

 

Hjärnfonden

Om du har frågor kring testamenten är du alltid varmt välkommen att kontakta vår testamenteshandläggare Marikka Knappertsbusch.

testamente@hjarnfonden.se

+46722141221

 

Lawly

Lawly är jurister specialiserade på testamenten och avtal, med digitaliserade tjänster. Tack vare Hjärnfondens samarbete med Lawly och genom den digitala tjänsten som du finner HÄR är det enklare än någonsin att upprätta ditt testamente. Och den digitala tjänsten är gratis. Du svarar på ett 20-tal frågor om dig och hur du vill att ditt arv ska fördelas. Baserat på dina svar skapas ett personligt anpassat testamente. Lawly hjälper även till om du vill prata med en jurist om ditt testamente eller få hjälp att förvara ditt testamente.

Har du några frågor om erbjudandet eller hur den digitala tjänsten fungerar hör av dig till Lawly på telefon eller via deras hemsidan.

Skapa testamente här

Ring Lawly

Till Lawly

 

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största jurisbyrå inom familjejuridik. Som givare till Hjärnfonden får du rabatt när du upprättar ett testamente eller en framtidsfullmakt med en jurist. Dessutom har du rabatt på alla dokument i Familjens Jurist onlinetjänst, där du själv kan upprätta olika juridiska dokument. Det gäller även testamentesförvaring.

Läs mer på Familjensjuristens hemsida.

Till Familjensjuristen

 

Lavendla

Lavendla Juridik erbjuder juristhjälp i ett brett perspektiv, och du väljer själv om du vill ha det som fysiskt möte, telefonsamtal eller via digitalt videomöte. Ett inledande samtal med Lavendla via samarbete med Hjärnfonden är gratis. Här kan du också få svar på dina initiala frågor. När du hittat rätt, får du ett prisförslag till dig utifrån din specifika situation.

Vill du ha mer information om till exempel testamente så hittar du det på Lavendlas hemsida

Till Lavendla


Läs mer

Så skriver du ditt testamente

Vem kan skriva testamente?


Testamentera genom Lawly