Företagsstöd

Företagspartners

Hjärnfondens företagspartners är företag som aktivt stöder hjärnforskningen och som delar visionen om att ingen ska behöva lida av sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar i hjärnan. Vi är mycket stolta och glada över det stöd vi idag får från Svenska Postkodlotteriet, Bisnode och Skellefteå Kraft.

De flesta företag idag har stort fokus på att bedriva sin verksamhet med långsiktig hållbarhet. Det innebär att de bevakar och utvecklar verksamheten inte bara av en ekonomisk drivkraft utan också av att säkerställa sitt ansvar inom miljö och sociala samt etiska områden. Ett stöd till Hjärnfonden innebär en investering i en framtid med längre och friskare liv samt färre människor som drabbas av sjukdomar, hjärnskador och funktionsnedsättningar.

Så här tycker våra företagspartners om samarbetet:

 

perBisnode_rgb

– Vi hjälper våra kunder fatta smarta beslut och beslut fattas i hjärnan. Genom att använda Hjärnfondens stora, samlade kunskap om hjärnan kan vi skapa nya projekt, sprida lärdom och engagemang både bland anställda och kunder. Vi kan bli ännu bättre på att nyttja hjärnans kapacitet och möjligheter för beslutsfattande, säger Per Adolfsson, Sverigechef på Bisnode.

 

hans     SK_LIGGANDE_RGB

– Vi på Skellefteå Kraft vill bidra till samhällets utveckling och den livsviktiga forskningen om både den friska hjärnan och om hjärnans sjukdomar genom att samarbeta med Hjärnfonden. Alldeles för litet pengar finns till forskning om hjärnan och vi vill gärna sprida information om hjärnan och Hjärnfonden och bidra till att hjärnan sätts i fokus, säger Hans Kreisel, koncernchef Skellefteå Kraft.

Postkod logga

Svenska PostkodLotteriet stödjer Hjärnfondens arbete att skapa resurser till forskning och informera om hjärnan och dess sjukdomar. PostkodLotteriet har sedan 2005 delat ut över 7 miljarder kronor till ideella sektorn.

Hjärnfondens vänner

De här företagen ger Hjärnfonden löpande generöst stöd

swedbank_125px_transp

Konvertex

Abakus

GoogleLogo

 

 

Bazooka logga

 

 

Dela sidan

Engagera dig redan idag

Stöd forskningen

Ge en gåva

Starta en insamling

Starta