Gaming for ALS cure - Till minne av Monica Larsson ¿

Ge en gåva
Skapad av:
Cecilia Dahlin
Samlar in till:
ALS

Gaming for ALS cure - Till minne av Monica Larsson ¿

Namnet \'Gaming for ALS-cure\' har jag speciellt valt för att jag kommer börja streama datorspel för att få in donationer till denna insamling. För jag vet att vi gamers är starka ihop, och vi kan stå upp mot kampen mot ALS! OBS. Du behöver inte vara gamer för att donera! Varenda krona uppskattas. Den här insamlingen startas till minne av min mormor som i maj, 2010, somnade in omringad av sin familj efter att ha förlorat kampen mot den hemska sjukdomen ALS.
Endast 7 månader tidigare hade hon fått diagnosen ALS efter att ha sökt vård för sluddrigt tal och svårigheter att andas. Diagnosen kom som en chock för oss anhöriga. Min mormor blev 66 år. Hon missade sina barnbarns studenter, deras första lägenhet, missat att sett hennes minsta barnbarn börja skolan, det finns så mycket hon gått miste om, och vi saknar henne varje dag.
Min mormor var inte som alla andra mormödrar, på hennes begravning beskrev prästen henne som \"inte en mormor som bakade bullar, utan en som spelade nintendo med sina barnbarn\". Jag skulle kunna skriva så mycket om hur speciell min mormor var, speciellt för oss barnbarn, men det skulle inte beskriva nog ändå. Vi saknar henne varje dag. Hon var inte redo att dö, livet var inte färdigt för henne.
Jag startar denna insamlingen för att hedra hennes minne och samtidigt samla in pengar till forskning om ALS för att få fram ett botemedel på denna sjukdom.
Ge en gåva
1 850 kr
9%
0 Dagar kvar

Cecilia Dahlin gav 850 kr

Senaste aktivitet

  • Cecilia Dahlin Cecilia Dahlin gav 100 kr

    Anonym

  • Siv Westman Siv Westman gav 500 kr

    Siv Westman

  • Marie Tengvall Marie Tengvall gav 200 kr

    Mimmi

  • Louise Djenfer Louise Djenfer gav 200 kr

    Lollo Djenfer

  • Cecilia Dahlin Cecilia Dahlin gav 750 kr

    Niklas \'SweCopZ\' Loköy , Abris83

  • Åsa Dahlin Åsa Dahlin gav 100 kr

    Åsa