Skapad av:
Samantha Forslund
Samlar in till:
ADHD

Det är okej att ha ADHD/ADD

Det är okej att ha ADHD/ADD! Du är inte en sämre människa för du har en diagnos. Innan jag fick min diagnos ADHD så levde jag i ett mörker. Jag kände mig annorlunda och jag kände även att jag inte passade in bland mina vänner. Jag var antigen för mycket eller för lite dom dagarna jag inte mådde bra.. Min skolgång gick tyvärr inte så bra..Jag fick min diagnos i vuxen ålder och det var då allt föll på plats då. Jag förstod varför just jag har haft det lite tuffare än mina vänner och nära. Jag önskar att personer och lärare var med påläst om diagnosen för kunna hjälpa bättre.Det är så viktigt att uppmärksamma ADHD/ADD, även fast det inte syns utan på alltid så är det en ständig kamp. En kamp att klara av vardagen.
Jag startade Facebook sidan och instagram kontot: Mitt liv med ADHD för att personer som lever med diagnosen ska kunna dela med sig utav sitt liv och förstå att man inte är ensam att känna alla dom starka känslorna inombords.
Vill du vara med och bidra till forskning så personer med diagnosen ADHD/ADD ska få bättre hjälp? Varje bidrag gör skillnad
Ge en gåva
150 kr
0%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Helene Ala-Krekola Helene Ala-Krekola gav 150 kr

    Helene Ala-Krekola