Hjärnfonden
Ge en gåva

The Color Run stödjer Hjärnfonden

The Color Run är världens största serie “fun runs”. Över en miljon människor springer i mer än 50 länder över hela världen. För andra året i rad arrangeras nu loppet, som är känt som “världens roligaste 5 km”, i åtta svenska städer. I år är vi mycket glada att The Color Run stödjer Hjärnfonden genom […]

The Color Run är världens största serie “fun runs”. Över en miljon människor springer i mer än 50 länder över hela världen. För andra året i rad arrangeras nu loppet, som är känt som “världens roligaste 5 km”, i åtta svenska städer.

I år är vi mycket glada att The Color Run stödjer Hjärnfonden genom att skänka 15 000 kronor per lopp till hjärnforskningen. Nu på lördag den 23 maj är det dags för The Color Run att gå av stapeln i Stockholm.

The Color Run har tradition för att ha en välgörenhetspartner och i år stöttar de Hjärnfonden för att finansiera forskning och information om hjärnan, dess kapacitet och alla de sjukdomar, skador, funktionsnedsättningar som orsakar stort lidande hos drabbade och deras familjer.

The Color Run gläder sig över samarbetet med Hjärnfonden och hoppas att det kan öka insamlingen och kunskapen om det viktiga arbetet att hitta nya behandlingar och botemedel.

– Hjärnfonden gör stor skillnad med deras stöd åt forskning om sjukdomar som Alzheimers, ADHD, stroke och många andra hjärndiagnoser som drabbar både unga och gamla i Sverige. Vi hoppas att vårt bidrag kan hjälpa till med att göra skillnad för tusentals svenskar som drabbas av en skada, sjukdom eller funktionsnedsättning i hjärnan, säger Tomas Stålmarck från The Color Run Sverige.

Om The Color Run

· Ett fem kilometer långt lopp där deltagarna ofta klär ut sig. Alla får en vit t-shirt innan start.
· För varje passerad kilometer kastas färgpulver över deltagarna.
· Loppen avslutas med den såkallade Finish Line-festivalen där DJ:s, färgkanoner och koordinerade färgkast höjer stämningen och publiken kan utlösa sina egna färgpatroner.
· Läs mer och köp biljett på TheColorRun.se

The Color Run Sverige 2015

9 maj – Linköping
23 maj – Stockholm
14 juni – Malmö
29 augusti – Gävle
5 september – Göteborg
19 september – Lund
26 september – Uppsala

Läs mer på www.thecolorrun.se

shaped face

Swisha en gåva till 90 112 55
eller engagera dig på
ett annat sätt.

Stöd forskningen

Stöd oss

Egen insamling

Starta