Hjärnfonden
En äldre kvinna och en flicka som sitter i en kökssoffa och skrattar

Bli månadsgivare

Alla drabbas av hjärnans diagnoser.
Som månadsgivare är du med och för hjärnforskningen framåt.

Visste du att?

Du kan göra skatteavdrag om du ger minst 200 kr? Så fungerar det

Redan månadsgivare?

Tack för att du redan möjliggör att vi kan stärka forskning gällande hjärnan. Genom att höja ditt månadsbelopp ökar chanserna för att snabbare lösa hjärnans gåta.

Därför ska du bli månadsgivare

Hjärnfonden arbetar för ett samhälle där alla hjärnor når sin fulla potential, fria från sjukdomar.

Bli månadsgivare, stöd forskningen och de som drabbats av hjärnans sjukdomar och diagnoser. Med mer pengar till forskningen om hjärnan kan vi komma närmre livsviktiga genombrott, så att fler kan leva mer. Och längre.

Foto på läkare som pekar på skiktröntgenbilder av en persons hjärna.

Så används din gåva

Tack vare gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser kan Hjärnfonden stödja svensk hjärnforskning och öka kunskapen om hjärnan. Vi arbetar för ett samhälle där alla hjärnor når sin fulla potential, fria från sjukdomar. Varje hundralapp gör nytta. Läs mer våra aktuella forskningsprojekt och om hur vi använder din gåva.

Så används din gåva

Långsiktigt stöd för att bota hjärnsjukdomar

Hjärnforskningen är i ständig utveckling och idag vet vi mer om hur hjärnan fungerar än någonsin förr. Men samtidigt är hjärnforskning mycket komplext och det saknas nödvändiga resurser.

För att nå fler forskningsgenombrott och bota och lindra fler hjärnsjukdomar så krävs ett långsiktigt stöd. Som månadsgivare är du en del av fundamentet. Regelbundenheten i givandet minskar de administrativa kostnaderna vilket ger både mer pengar och en stabilitet och långsiktighet.

Vanliga frågor

Skatteavdrag för gåvor

shaped face

Swisha en gåva till 90 112 55
eller engagera dig på
ett annat sätt.

Stöd forskningen

Stöd oss

Egen insamling

Starta