Hjärnfonden
Ge en gåva

Hjärnfonden är Årets Insamlare!

Varje år utser branschorganisationen FRII Årets Insamlare. Priset delas ut för att uppmärksamma och belöna det viktiga arbete som utförs för att finansiera arbete med goda ändamål. I år vann Hjärnfonden den prestigefulla utmärkelsen.

Till Årets insamlare – organisation utnämndes Hjärnfonden med motiveringen:

”Det krävs mod att våga, och att våga är en förutsättning för att lyckas. Med metodiskt, agilt och långsiktigt arbete, mycket testande, avstämning och testande på nytt har årets pristagare nått resultat. Med klassiska grepp – vem har sagt att DM* inte längre fungerar? – har man mer än fördubblat antalet nya givare under 2015, jämfört med 2014. För bra resultat som lägger grunden till ytterligare framgångar är Hjärnfonden självklara vinnare.”

– Vi är enormt glada och stolta över utnämningen till Årets Insamlare. Det är en bekräftelse på att Hjärnfonden har ett effektivt arbetssätt som med låga kostnader ger många nya givare, säger Anna Hemlin, generalsekreterare.

* Hjärnfondens insamlingsbrev (DM) skickas till både befintliga och presumtiva givare. Postala utskick kombinerat med samtal via telefon är ett kostnadseffektivt sätt att generera pengar till Hjärnfondens ändamål; att finansiera den bästa hjärnforskningen och sprida kunskap och påverkansarbete på hjärnans område.

shaped face
Swisha en gåva till 90 112 55 eller engagera dig på
ett annat sätt.
Stöd forskningenStöd ossEgen insamlingStarta