Insamlade medel till Barnhjärnfonden via skolloppet Över 5 miljoner! Stort tack till alla skolelever som samlat in pengar till forskning om barnhjärnan.

”Varje meter räknas, hittills insamlat till Barnhjärfonden via Skolloppet”

Under vecka 19 sprang skolelever från över 470 grundskolor för Barnhjärnfonden och för att uppmärksamma barnhjärnan. Dock i mindre grupper och på olika dagar under hela veckan. Här kommer vi att visa löpande hur mycket pengar som samlas in.

Team Rynkeby – God Morgon Skolloppet är ett motions- och välgörenhetslopp, där skolelever från hela Norden springer till förmån för barn med allvarliga sjukdomar. I Sverige går alla insamlade pengar till Barnhjärnfonden.

Under de fyra år som Team Rynkeby – God Morgon Skolloppet har arrangerats i Sverige, har skoleleverna totalt samlat in närmare 20 miljoner kronor till Barncancerfonden. Från och med 2020 kommer alla insamlade medel i samband med loppet gå till Barnhjärnfonden och den livsviktiga forskningen om barnhjärnan.

Om du är sponsor till en elev som har deltagit i Team Rynkeby – God morgon Skolloppet och ska betala in ett belopp till elevens skola och därigenom stötta Barnhjärnfonden så är det lättast att betala in via Swish. 

Skolan har även ett unikt Swish-nummer, där du kan ge en donation. Klicka på listan nedan – alla skolorna som deltar är listade i alfabetisk ordning och Swish-numret är angivet i kolonnen till vänster.

Här hittar du samtliga swishnummer

Alla bidrag går oavkortat till Barnhjärnfonden. Deadline för inbetalning är den 26 maj 2020.

Dela sidan

Engagera dig redan idag