Maria, Verna och Oliver har startat egna insamlingar hos Hjärnfonden. Spela

Drivkrafter

Maja, Oliver och Verna har på olika sätt påverkats av hjärnans ohälsa men har vänt blicken uppåt och hittat drivkraften att starta en insamling för att stötta hjärnforskningen. Klicka på pilen i bilden och se filmen där de berättar om sina insamlingar.

Stroke, psykisk ohälsa och epilepsi är diagnoser som påverkat Maja, Oliver och Verna. Men det är bara några av hjärnans diagnoser. Alla känner vi någon som drabbats av en skada, sjukdom eller funktionsnedsättning.

Vill du också vara med? Välkommen!

Starta din insamling här.

Vad är en egen insamling?

En egen insamling är en sida där du samlar in pengar till hjärnforskningen från ditt eget nätverk. En insamling hos Hjärnfonden ger dig möjlighet att göra skillnad och stödja Sveriges bästa hjärnforskning genom att engagera familj, vänner och kollegor. Du väljer själv till vilken diagnos du samlar in pengar till.

Att starta en rörelse som samlar in pengar, räddar liv och sprider engagemang har aldrig varit enklare.

Ung kvinna och ung kille sitter vid ett bord

Maja har startat en insamling till forskning om stroke.

Dela sidan

Engagera dig redan idag