Smycke och smyckesask från Caroline Svebom. - Om ni älskar smycken och gnistrande kristaller så blir jag otroligt glad om ni vill gå in och köpa ett Aurora smycke där 100 kronor går till vår insamling, säger Caroline Svedbom.

Caroline Svedbom – Jag vill inspirera alla att följa sin dröm

Ända sedan barndomen har Caroline Svedbom, kämpat med känslor av att inte räcka till. Därför brann hon extra för uppdraget att designa smycken till Emma Örtlund och Glada Hudik-teatern då de hösten 2019 gick catwalk i New York. Inför premiären av filmen om det hyllade projektet lanserade hon smycken där 100 kr per sålt smycke går till Hjärnfonden.

Varför samlar du in pengar till hjärnforskningen?

Jag blev tillfrågad att vara med och skapa smycken inför Catwalk filmen (Glada Hudik-teatern) och på plats i New York så berättade Pär Johansson (grundaren) att vi borde ta fram ett smycke där pengarna går till ungdomar med psykisk ohälsa. Det kändes så himla rätt och när jag började kolla runt på organisationer som arbetar med det kändes just Hjärnfonden som ett självklart alternativ.

Vad är din största drivkraft för din insamling?

Min största drivkraft för insamlingen är att kunna med vårt bidrag hjälpa forskningen som är så viktig för oss. Hjärnan styr hela kroppen och antalet diagnoser inom hjärnan är många. Eftersom psykisk ohälsa ökar så mycket och många av diagnoserna kan många av oss relatera till känns betydelsen av information och upplysning om detta extra viktigt..

Hur mycket hoppas du samla in?

Målet är 250.000 kronor för vårt Aurora-smycke och vi har gjort en ny insättning på 63.000 kr och är nu uppe i 93 000.

Vad hoppas du att dina pengar ska kunna användas till?

Jag önskar mina pengar kan gå till just forskning inom diagnoser för psykisk ohälsa eftersom vi ser att fler och fler unga drabbas av depressioner, ångest eller annan psykisk ohälsa.

Vad vill du säga till Hjärnfondens följare?

Jag vill säga att om ni älskar smycken och gnistrande kristaller så blir jag otroligt glad om ni vill gå in och köpa ett Aurora smycke där 100 kronor går till vår insamling. Armbandet finns för barn eller vuxna och är en perfekt present till din mamma, syster, eller dotter.

https://carolinesvedbom.com/collections/aurora-collection.

Tillsammans gör vi skillnad!

 

Dela sidan

Engagera dig redan idag