Ge bort ett Gåvobevis

Ge bort ett gåvobevis till någon genom att stödja hjärnforskningen. Välj belopp och ge en gåva till välgörenhet. Ett gåvobevis skickas till mottagaren.

Köp ett gåvobevis som present

Köp en livsviktig present till studenten, konfirmationen eller sommarens födelsedagar. Du får en vacker högtidsgåva att ge bort. Du bestämmer själv hur stor gåvan ska vara. Din gåva går till hjärnforskningen och en bättre framtid för oss alla. Oavsett om det gäller unga eller gamla, skador eller sjukdomar i hjärnan. Ett gåvobevis är en fin present som gör skillnad.

Vad är ett gåvobevis?

Ett gåvobevis är ett tryckt blad i A5-format som levereras till dig eller den adress du anger. Tänk på att vi behöver din beställning senast tre dagar innan för att det skall komma fram i tid.

Vad står det på ett gåvobevis?

Du väljer själv vad det står på gåvobeviset. Vi skickar gåvobeviset till mottagarens adress med ett motiv du själv väljer. Gåvosumman anges inte på gåvobeviset. Du bestämmer gåvosumma och till vilket forskningsområde pengarna skall gå. Texten i gåvobeviset berättar att du skänkt en gåva till hjärnforskningen och vårt viktiga arbete att öka kunskapen om hjärnan.

Gåvobevis för välgörenhet

Tack vare gåvor, donationer och testamenten får livsviktig hjärnforskning stöd. Genom att ge bort ett gåvobevis bidrar du till Hjärnfondens vision att ingen ska behöva lida av sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar i hjärnan.  Vi driver svensk hjärnforskning framåt, engagerar oss i de drabbades diagnoser och sprider kunskap om hjärnan. Att ge ett gåvobevis för välgörenhet är ett fint sätt att visa att du bryr dig om andra och vill göra gott.