Hjärnfonden
Ge en gåva

Toni Trajcevski Hjärnfonden Cykla i Grekland

Hjärnmannen cyklade hem över 32 000 kronor till Hjärnfonden!

Toni Trajcevski från Stockholm, eller Hjärnmannen som han också är känd som, cyklar för hjärnforskningen. En måndag i mitten av maj reste han till Skopje i Makedonien och för att cykla ca 1300 kilometer via utmanande vägar genom hela Greklands fastland och ca 10 dagar senare nå Aten. Under tiden samlade han in pengar till hjärnforskningen. […]

Toni Trajcevski från Stockholm, eller Hjärnmannen som han också är känd som, cyklar för hjärnforskningen. En måndag i mitten av maj reste han till Skopje i Makedonien och för att cykla ca 1300 kilometer via utmanande vägar genom hela Greklands fastland och ca 10 dagar senare nå Aten. Under tiden samlade han in pengar till hjärnforskningen. Alla pengar han samlat in skänker Toni till Hjärnfonden för att vi ska kunna dela ut dem i form av stipendium och forskningsanslag till forskare och forskargrupper för att möjliggöra eller intensifiera livsviktig forskning kring hjärnans sjukdomar och funktioner.

Anledningen till initiativet är att han har sett de allvarliga konsekvenser en hjärnsjukdom för med sig från nära håll, därför har han nu bestämt sig för att göra en insats. Idén föddes för två år sedan när hjärnans sjukdomar åter gjorde sig påminda genom att närstående till Toni Trajcevski insjuknade. Han bestämde sig då för att slå ett slag för hjärnforskningen, och eftersom han alltid tyckt om att cykla var metodvalet enkelt. Nu bedriver Toni en intensiv insamlingskampanj där han får privatpersoner såväl som företag att engagera sig ekonomiskt.  Hittills har han samlat in över 150 000 kronor totalt.

Klicka här för att komma till Tonis hemsida där du kan läsa dagliga blogginlägg om cyklingen och insamlingen.

Så här gör du för att bidra till insamlingen!

Här finns olika sätt att stödja projektet, välj det som passar dig bäst.

  1. Ge en gåva till insamlingen

Hjärnmannens insamling för att komma till Tonis insamling hos Hjärnfonden.

  1. Swish

Swisha över pengar till insamlingen via nummer: 070 – 641 30 37, skriv ditt namn så publiceras det på Tonis hemsida.

  1. Smsa ditt bidrag

Du kan enkelt smsa ditt bidrag. Skicka ett sms med texten: HJÄRNMANNEN till numret: 72901 så bidrar du med 100 kronor.

shaped face
Swisha en gåva till 90 112 55 eller engagera dig på
ett annat sätt.
Stöd forskningenStöd ossEgen insamlingStarta