Hjärnfonden
Ge en gåva

Viktor Johansson släpper ny låt till förmån för World CP Day 2016

Han är ambassadör för Svenska CP-föreningen, har sjungit ihop med artister som Sofia Källgren, Abba-saxofonisten Johan Stengård och arbetat på Wallmans Salonger. I samband med World CP Day 2016 den 5 oktober släpper artisten Viktor Johansson sin nya singel ”Celebrate Potential”.

– När jag blev pappa till en pojke som fick diagnosen CP, förstod jag att livet skulle bli fullt av utmaningar. Vi möter dagligen hinder som vi alltid försöker hitta lösningar på, för enligt mig kan min son allt, fast på hans sätt och efter hans förutsättningar. Tillsammans vill vi motbevisa de fördomar som samhället kan ha om personer med en funktionsnedsättning. Vår vardag, och min son, har varit inspirationskällan till denna låt, där förkortningen CP för mig betyder Celebrate Potential, säger Viktor Johansson, i ett pressmeddelande.

Låten är skriven tillsammans med och producerad av den platinabelönade låtskrivaren och producenten Dejo Andersson.
Körerna på låten är inspelad av elever på Andreas Carlssons skola Academy of Music and Business (AMB) i Tingsryd, där Viktor till vardags jobbar som musiklärare.

”Celebrate Potential” är en del av World CP Day 2016 och låten är utgiven av Firefly MusicEntertainment.

Alla intäkter för låten går oavkortat till Hjärnfonden och forskningen kring cp-skador.

Lyssna på låten här

Du kan också stödja hjärnforskningen med en gåva här

Läs hela pressmeddelandet här.

shaped face

Swisha en gåva till 90 112 55
eller engagera dig på
ett annat sätt.

Stöd forskningen

Stöd oss

Egen insamling

Starta