Hjärnfonden
Ge en gåva

Vi var ett 20-tal personer som gick med i Hjärnfondens NPF-marsch till Utbildningsdepartementet den 18 augusti. Där överlämnade vi 593 barns berättelser om vad de behöver för att ha en bra skolmiljö. Foto: Ragnhild Ahlgren

593 berättelser i en PDF

Vi har frågat barnen och deras föräldrar vad de behöver för stöd inför skolstarten på fragabarnen.se. Den 18 augusti tågade vi i regn och rusk till Utbildningsdepartementet där vi överlämnade 593 barns och föräldrars berättelser till statssekreterare Helene Öberg. Stort tack till alla er som delat era berättelser med oss.

Ni är säkert många som vill läsa berättelserna och för att underlätta läsning eller utskrift har vi samlat alla 593 berättelser i ett dokumnet

Ange din e-postadress här så skickar vi en nedladdningslänk till PDF-dokumentet.

E-postadress
Intresserad av:
600 NPF-berättelser
LeveransformatGenom att skicka min epostadress intygar jag att jag är över 18 år och jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Hjärnfondens integritetspolicy samt att mottaga Hjärnfondens nyhetsbrev.

 
shaped face

Swisha en gåva till 90 112 55
eller engagera dig på
ett annat sätt.

Stöd forskningen

Stöd oss

Egen insamling

Starta