Hjärnfonden
Ge en gåva
Hjärnfonden_2023 års mest lästa artiklar

Våra tio mest lästa artiklar 2023

Kunskapen om hjärnan ökar och fortsätter engagera. Här samlar vi de artiklar som lästs mest under året.

Alzheimer och andra demenssjukdomar har varit aktuellt i år och ni har velat läsa mycket om minnet, demensutredningar och hur demens kan förebyggas, men framför allt om hur man kan skilja på vanlig åldersglömska och tidiga symtom på Alzheimer. Diagnosen ARFID, när barn inte vill äta, har lockat till läsning. Liksom ämnen som stroke, autism, sömn och ADHD. Här listar vi de tio artiklar som varit mest populära på hjärnfonden.se under 2023. Klicka för att komma till artikeln.

shaped face

Swisha en gåva till 90 112 55
eller engagera dig på
ett annat sätt.

Stöd forskningen

Stöd oss

Egen insamling

Starta