Anna har migrän

Livet sätts på paus – att leva med migrän

Anna lever med kronisk migrän. Fem till sju dagar i veckan, året runt, får hon fruktansvärd huvudvärk, mår illa och kallsvettas. Livet sätts på paus.

Det är svårt att tvingas avstå från roliga aktiviteter med familj och vänner. Det finns inget botemedel utan bara förebyggande medicin. Klicka på pilen i bilden  och hör Anna berätta om hur det känns. Och vad hon hoppas på för framtiden. Du kan läsa mer om migrän här.

Ge en gåva till den livsviktiga hjärnforskningen

Relaterat

Anna Theresia har Hortons huvudvärk

Anna Theresia Qwinth älskar sitt liv. Men i slutet av sommaren 2015 drabbades hon av en extremt kraftig huvudvärk som inte ville ge med sig. Hon fick diagnosen Hortons huvudvärk. För att bearbeta omställningen och dela med sig av sina erfarenheter har hon startat en blogg. Här är ett utdrag ur bloggen. Läs gärna mer på http://annatheresias.blogg.se/.