Julgåvor och julklappar till anställda för företag

Ge era anställda, kunder och partners en minnesvärd julklapp. Skänk pengar som julgåva från företaget som stödjer hjärnforskningen.

Företagsjulklappar

Har du svårt att komma på vad ditt företag ska ge som julklapp till anställda eller kunder i år? Här är ett julklappstips till alla företag:

Låt årets företagsjulklapp gå till hjärnforskning, det är en julklapp som värmer i många år och gör skillnad för både sjukdomsdrabbade och deras anhöriga.

Och behovet är stort. Om du ser dig omkring, hur många känner inte du som har drabbats av sjukdom i hjärnan? Vi har alla en släkting, vän eller kollega som har påverkats. Det kan exempelvis handla om Alzheimer, depression, Parkinsons sjukdom eller stroke. Sällan blir det så tydligt som i juletider och för dem som lever i skuggan av hjärnans sjukdomar kan det vara en påfrestande tid.

Därför är ditt företags julklapp så viktig och genom att ge till Hjärnfonden så bidrar du till hjärnforskning som räddar liv.

Julgåvor till anställda

Många företag vill visa sin uppskattning för de anställdas insats och arbete under året. Ett fint sätta att visa din tacksamhet är genom att ge en julgåva till dina anställda. Att skänka pengar till hjärnforskningen som julklapp till dem visar att du vill göra skillnad och bidra till en bättre framtid för oss alla. Det är en julklapp som dina anställda kan vara stolta över!

Idag är det tyvärr så att hjärnforskningen får förhållandevis små resurser, trots att hjärnans sjukdomar kostar samhället mer än cancer och hjärt-kärlsjukdomar sammanlagt. Dessutom handlar det om sjukdomar som slår väldigt hårt mot enskilda människor och deras anhöriga. Hela livet sitter ju i hjärnan!

Med en julklapp till dina anställda som går till hjärnforskning visar du dem att du bryr dig om inte bara dem utan också deras närstående.

Julgåvor till kunder

En julklapp som går till hjärnforskningen är också en fin julgåva till dina kunder. När du ger en julgåva till oss kan du vara säker på att den gör största möjliga nytta i kampen mot hjärnans ohälsa. Tack vare bl a företagsjulklappar har hjärnforskningen gjort stora framsteg under de senaste åren.

Ditt företag kan göra stor skillnad och bidra till att kampen mot allvarliga sjukdomar i hjärnan kan fortsätta.

Du kan vara trygg när du ger en julgåva till Hjärnfonden, vår vetenskapliga nämnd garanterar att pengarna går till den främsta hjärnforskningen i Sverige.

Etiska julklappar till företag

Hjärnforskning i julgåva är en etisk julklapp. Ingen ska behöva lida av sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar i hjärnan.

Hjärnan sjukdomar slår ofta väldigt hårt, därför står hela samhället inför stora utmaningar om vi inte lyckas vända utvecklingen. Går det att bromsa demens? Varför blir allt fler sjuka av stress? Kan vi snabba på återhämtningen efter stroke? Frågorna är många – och nu behöver vi svar.

Forskningsprojekt stödda av Hjärnfonden har redan gjort många avgörande upptäckter. Det visar att du och ditt företag kan göra skillnad för hundratusentals människor.

Många av dina anställda, kunder och partners kommer att uppskatta att du väljer att ge bort en julklapp som är både en etisk och klimatsmart julgåva. Som tack för ditt företags julgåva får ni möjlighet att visa ert engagemang.

Ger ditt företag minst 5 000 kronor till hjärnforskningen så får ni julbanners anpassade till bland annat webb, mejl och sociala medier.

Tack för att du valt att ge ditt förtags julgåva till hjärnforskningen!

Under 2020 och 2021 delade Hjärnfonden ut mer än 200  miljoner kronor till lovande forskningsprojekt. Bidragen är fördelade på ett, två eller tre år och går till etablerade hjärnforskare vid svenska universitet och högskolor.
Pengarna används exempelvis till att anställa doktorander, samla in prover, investera i dyr laboratorieutrustning och köpa in nödvändiga preparat.