Hjärnfonden
Ge en gåva

Alla känner vi någon

Vi behöver öka kännedomen om hjärnan och Hjärnfonden. Och vi behöver samla in mer pengar till den livsviktiga hjärnforskningen samt informera om hjärnans skador, sjukdomar och funktionsnedsättningar. Därför kommer vi att synas i TV4 med en reklamfilm under sommaren. TV-reklam är en effektiv kanal för att synas och uppnå våra mål att samla in mer […]

Vi behöver öka kännedomen om hjärnan och Hjärnfonden. Och vi behöver samla in mer pengar till den livsviktiga hjärnforskningen samt informera om hjärnans skador, sjukdomar och funktionsnedsättningar. Därför kommer vi att synas i TV4 med en reklamfilm under sommaren. TV-reklam är en effektiv kanal för att synas och uppnå våra mål att samla in mer pengar till den livsviktiga hjärnforskningen.

Alla känner vi någon i vår närhet som drabbats av hjärnans sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar – det kan vara ett barn som fått en ADHD-diagnos, en äldre släkting med demens eller en arbetskamrat som mitt i livets drabbats av depression eller stroke. Hjärnfonden är till för var och en av dessa, och för dem som riskerar att drabbas i framtiden.

Hjärnforskningen behöver mer resurser. Vi vill öka kännedomen om alla de diagnoser som faktiskt ryms i hjärnan och vikten av att forska även på den friska hjärnan. Vi vill också att hjärnan ska få den uppmärksamhet den förtjänar – att ses som livets kärna och dess ohälsa som folksjukdomar. Väldigt många människor skulle bli hjälpta av framsteg inom hjärnforskningen. Både drabbade och deras närstående.

Postkod-loggaReklamfilmen, som har sin främsta uppgift att öka insamlingen av gåvor till stöd för den viktiga hjärnforskningen, är en viktig satsning Hjärnfonden gör i år. Produktionen av filmen och visningarna är medfinansierade av Svenska PostkodLotteriet, vilket vi är mycket tacksamma för.

Bli månadsgivare hos Hjärnfonden här

Se vår reklamfilm här

shaped face
Swisha en gåva till 90 112 55 eller engagera dig på
ett annat sätt.
Stöd forskningenStöd ossEgen insamlingStarta