Hjärnfonden
Ge en gåva

Hjärnforskaren

Hjärnan styr det mest vi gör i livet, ändå är det mycket vi inte vet om den. Andrea Carmine Belin är hjärnforskare vid Karolinska Institutet. Klicka på pilen i bilden och följ med Andrea en dag på labbet.

 

Andrea Carmine Belin forskar om ärftliga hjärnsjukdomar, just nu om klusterhuvudvärk (tidigare kallat Hortons huvudvärk), en extremt plågsam sjukdom som kommer i attacker.  I filmen pratar hon om sin forskning och sina drivkrafter. Du får också möta några av Hjärnfondens donatorer som möjliggör livsviktig hjärnforskning.

Du kan läsa mer om klusterhuvudvärk här.

Här hittar du mer information om Hjärnfondens donatorsprogram.

shaped face

Swisha en gåva till 90 112 55
eller engagera dig på
ett annat sätt.

Stöd forskningen

Stöd oss

Egen insamling

Starta