Hjärnfonden
Ge en gåva
Bild på person med hatt som pekar på en grafisk hjärna

Träffa Hjärnfonden i Almedalen

Inom kort börjar Almedalsveckan och Hjärnfonden åker dit för att samtala om hur vi bygger ett hjärnvänligare samhälle

Under våren har Hjärnfonden satt frågan på agendan både i möten med politiker och på debattsidorna. Vi kräver att regeringen tillsätter en utredning om en svensk hjärnplan som ska ta ett samlat grepp kring hjärnan som spänner över politiska sakområden.

Under seminariet Tänk om – det behövs en hjärnplan för Sverige har Hjärnfonden bjudit in politiker, forskare och experter till ett samtal som utforskar behov, möjligheter och utmaningar med en hjärnplan. Det hålls den 28 juni kl.12.00 i Folkhälsodalen och sänds på folkhalsodalen.se.

Hjärnfondens generalsekreterare, Anna Hemlin, och Joakim Ramsberg som är chef för forskning och samhällsfrågor finns på plats. Kontakta press@hjarnfonden.se om du vill boka in ett möte eller anlita någon av oss till ett seminarium.

Vi ses i Visby!

shaped face
Swisha en gåva till 90 112 55 eller engagera dig på
ett annat sätt.
Stöd forskningenStöd ossEgen insamlingStarta