HjärnfondenAnna Hemlin – Generalsekreterare

Anna Hemlin är marknadsekonom från IHM Business School och diplomerad fundraiser från Berghs School of Communications. Anna har arbetat länge med insamling och medlemsrekrytering samt olika typer kommunikation och marknadsföring, bland annat på Naturskyddsföreningen och TV4.

Läs mer om Anna här

 

PatrickPatrick Larsson – Administrativ chef 

Patrick Larsson har gedigen erfarenhet som chef och har arbetat inom många olika typer av verksamheter exempelvis tjänsteföretag som Fonus eller grafiska företag som Systemtext AB. Patrick har en bakgrund inom ekonomi, HR, projektledning och IT.

 

 

Maria PrigorowskyMaria Prigorowsky – Samhällschef

Maria har över 20 års erfarenhet på ledande positioner inom opinionsbildning, kommunikation och PR och har under hela tiden jobbat med hälso- och sjukvårdsfrågor. Hon var under flera år opinionsansvarig på Cancerfonden, har varit projektledare på SKR, PR ansvarig på Pharmacia och kommer senast från kommunikationsbyrån Paues Åberg Communications.

 

Karl Skoog – Marknads- och kommunikationschef

 

 

 

 

Tommy Sollén – Insamlingschef

Tommy Sollén har 20 års gedigen bakgrund inom digital marknadsföring från den privata sektorn vilket nu appliceras inom insamling på Hjärnfonden. Tommy har tidigare arbetat på bland annat Icon Medialab och VisitSweden samt som egen konsult.

Dela sidan