Hjärnfonden
Ge en gåva

INSTÄLLD – Hjärnans Dag

Med anledning av att Folkhälsomyndigheten höjt risknivån till mycket hög risk för samhällsspridning av covid-19, har Hjärnfonden idag tagit beslutet att ställa in Hjärnans Dag den 17/3. Vi värnar om din och våra besökares hälsa och vill inte bidra till smittspridning och ökad belastning på sjukvården. Hjärnfonden beklagar denna situation och tackar alla som visat […]

Med anledning av att Folkhälsomyndigheten höjt risknivån till mycket hög risk för samhällsspridning av covid-19, har Hjärnfonden idag tagit beslutet att ställa in Hjärnans Dag den 17/3.

Vi värnar om din och våra besökares hälsa och vill inte bidra till smittspridning och ökad belastning på sjukvården. Hjärnfonden beklagar denna situation och tackar alla som visat intresse och anmält er till Hjärnans Dag. Vi hoppas kunna arrangera eventet under hösten istället och återkommer då med information.

Alla biljettköpare kommer automatiskt få biljetterna återbetalade från Billetto, det gäller biljettkostnaden men inte serviceavgiften på 50 kr. Återbetalningen kan ta upp till 21 dagar på grund av den stora belastning som Billetto har just nu.

shaped face
Swisha en gåva till 90 112 55 eller engagera dig på
ett annat sätt.
Stöd forskningenStöd ossEgen insamlingStarta