Testamentera en gåva till Hjärnfonden

Att skriva testamente online är ett enkelt och kostnadsfritt sätt att upprätta ett juridiskt korrekt testamente. Vi erbjuder den här tjänsten tillsammans med den oberoende digitala juristbyrån Lawly.

Tack vare samarbetet med Lawly kostar det inget för dig att upprätta ditt testamente. Klicka på knappen nedan och svara på några frågor om dig och hur du vill fördela ditt arv. Det hela tar mindre än 10 minuter att besvara.

Allt fler svenskar skänker en gåva till en eller flera organisationer i sitt testa­mente. En testamentesgåva till hjärnforskningen är en gåva till dem som kommer efter oss. Det är ett fint och generöst sätt att föra kärleken vidare till nästa generation. Gåvor från testamenten utgör en mycket viktig grund för svensk hjärnforskning.

  • Juridiskt korrekt
  • Personligt anpassat
  • Personligt anpassat

Om det dyker upp några frågor eller funderingar längs med vägen finns Lawlys jurister tillgängliga i chatten eller på nummer 08-515 11 284. Du kan också boka in ett kostnadsfritt inledande möte här nedan. I mötet ingår 15 minuter gratis juridisk rådgivning. Tack för att du är med och hjälper forskarna rädda liv och hålla fler hjärnor friska längre!

Boka kostnadsfritt möte Upprätta ditt testamente här