Upprätta ditt testamente gratis

Nästan varje dag får vi frågor från privatpersoner om hur man bäst går vidare med sitt testamente. Därför har vi på Hjärnfonden inlett ett samarbete med juristbyrån Lawly för att göra det så enkelt som möjligt att upprätta sitt testamente.

Läs mer om Lawly och få hjälp att testamentera

Så skriver du testamente, steg för steg

För att ditt testamente ska var giltigt finns det en del saker att tänka på. Ett korrekt skrivet testamente underlättar för dina efterlevande. Här beskriver vi steg för steg hur du går tillväga när du ska skriva ditt testamente.

Läs mer

Vem kan skriva testamente?

Att skriva testamente är en av de viktigaste sakerna du kan göra. Det uttrycker din vilja och säkerställer att ditt arv fördelas som du själv vill. Vid vissa tillfällen är det dessutom extra viktigt att det finns ett testamente.

Läs mer

Se våra webinar

Vill du veta mer om hur du skriver ett testamente, vad som gäller när man är sambo, har särkullbarn, fast egendom eller om testator lider av en sjukdom – se på Hjärnfondens tidigare webinar. Här får du många råd och tips som hjälper dig att förbereda ditt testamente.

Se våra webinar

Få mer hjälp

Har du frågor och behöver hjälp att upprätta ett testamente är du varmt välkommen att kontakta våra juridiska samarbetspartners eller höra av dig till Hjärnfonden. Här kan du också beställa vår testamentesfolder.

Kontakta oss