Få hjälp av en jurist att skriva testamente

Hjärnfonden samarbetar med de juridiska tjänsterna Familjens Jurist, Lavendla och Lawly och kan därigenom erbjuda hjälp att upprätta testamente till reducerat pris. Du kan välja mellan att träffa en jurist på ett kontor, få hjälp över telefon eller att själv skriva ditt testamente i en onlinetjänst. Du kan läsa mer om respektive erbjudande här nedan.

Familjens Jurist 

Familjens Jurist gör livet tryggare och enklare – i sorg, glädje och allt däremellan. 
Familjens Jurist är Sveriges största jurisbyrå inom familjejuridik. Som givare till Hjärnfonden får du rabatt när du upprättar ett testamente eller en framtidsfullmakt med en jurist. Dessutom har du 15% rabatt på alla dokument i Familjens Jurist onlinetjänst, där du själv kan upprätta olika juridiska dokument.

Ett testamente är en värdehandling och behöver alltid kunna presenteras i original för att vara giltigt. Därför har vi en tjänst som vi kallar för Testamentesförvaring, där du kan förvara ditt testamente tryggt och säkert samt vara säker på att det levereras till dödsboet. Som givare har du 15% rabatt på den tjänsten.

Läs mer om vår samarbete och boka tid på Familjensjurist.se/hjarnfonden.

Här är vår prislista

Lavendla

Lavendla är Sveriges snabbaste växande aktör inom juridik och har över 70 jurister runt om i Sverige som är redo att hjälpa dig, på dina villkor. Vi kan hjälpa er i fysiska möten, telefonsamtal eller via digitala videomöten. Först och främst är ett inledande samtal med oss alltid  via vårt samarbete med Hjärnfonden gratis. Det vill säga att du ska känna dig fri att starta en dialog med en eller flera jurister för att känna på om hon eller han är rätt för dig. Här kan du också få svar på dina initiala frågor. När du hittat rätt, då sätter vi ihop ett prisförslag till dig utifrån din specifika situation. Vi kommer aldrig ta betalt förrän vi har kommit överens om ett pris.

Kostnadsfri rådgivning och reducerade priser via Hjärnfonden
Lavendla kan hjälpa dig med allt du behöver veta om familjejuridik och även informera om hur du går tillväga när du anlitar en jurist. Det är vår ambition att göra det så enkelt som möjligt för dig att få den hjälp du behöver på dina villkor.

Vi är mycket glada över vårt samarbete med Hjärnfonden och ser fram emot att hjälpa dem i deras viktiga arbete. Genom samarbetet har du alltid rätt att höra av dig för kostnadsfri rådgivning. Vill du sedan anlita oss för hjälp med t.ex. ett testamente eller annat så har du rätt till förmånliga priser. Vill du veta mer om vårt samarbete samt prisuppgifter kan ni hitta information om det via denna länk.

Vill du ha mer information om till exempel testamente och framtidsfullmakt hittar du det på Lavendla’s hemsida.

 

Lawly

Lawly och Hjärnfonden gör det enklare än tidigare att skriva ett personligt anpassat testamente.

Tack vare Hjärnfondens samarbete med Lawly och genom tjänsten som du finner HÄR är det enklare än någonsin att upprätta ditt testamente. Du svarar på ett 20-tal frågor om dig och hur du vill att ditt arv ska fördelas. Baserat på dina svar skapas ett personligt anpassat testamente. För detta betalar du endast en fast kostnad på 498kr.

Vill du få hjälp att förvara ditt testamente på en säker plats? Vill du prata med en jurist om ditt testamente? Då hjälper vi dig självklart med det. Som givare till Hjärnfonden får du marknadens bästa pris.

Gå från en god tanke till en god handling redan idag

Prislista

Skriv ditt testamente online – 498kr 
Svara på 12-20 frågor om dig och din situation. Utifrån svaren så skapas ett personligt anpassat och juridisk korrekt testamente.
Vill du skänka en gåva så säkerställer vi att all korrekt information finns med i ditt testamente.

Vill du prata med en jurist – 798kr. 
När du fått ditt testamente så kan du lägga till 798kr för att få prata med en erfaren jurist.
Under 30 minuter går ni igenom er situation så att du kan känna dig trygg att ditt testamente återspeglar din yttersta och sista vilja.

Utskrivet och hemskickat – 149kr
Vi skriver ut ditt testamente på specifikt arkiveringspapper så att allt syns tydligt den dagen testamentet skall komma fram.
Testamentet skickas sedan till din folkbokföringsadress för påskrift och bevittning.

Testamentsförvaring – 1495kr (ord 1995kr)
Väljer du att skänka en gåva till en organisation så erhåller du 500kr i rabatt på testamentsförvaring.
Förvaringen sker i samarbete med Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF) som förvarar över 100 000 testamenten. Vill du veta mer om förvaringen kan du läsa mer här: https://lawly.app/dokumentforvaring

Har du några frågor om erbjudandet eller hur det funkar? Tveka då inte att höra av dig till oss på Lawly. Du når oss på nummer 08-721 75 55 eller via vår hemsida lawly.app.

Dela sidan