Få hjälp av en jurist att skriva testamente

Hjärnfonden samarbetar med de juridiska tjänsterna Familjens Jurist, Lavendla och Lawly och kan därigenom erbjuda hjälp att upprätta testamente till reducerat pris. Du kan välja mellan att träffa en jurist på ett kontor, få hjälp över telefon eller att själv skriva ditt testamente i en onlinetjänst. Du kan läsa mer om respektive erbjudande här nedan.

Familjens Jurist 

Familjens Jurist gör livet tryggare och enklare – i sorg, glädje och allt däremellan. 
Familjens Jurist är Sveriges största jurisbyrå inom familjejuridik. Som givare till Hjärnfonden får du rabatt när du upprättar ett testamente eller en framtidsfullmakt med en jurist. Dessutom har du 15% rabatt på alla dokument i Familjens Jurist onlinetjänst, där du själv kan upprätta olika juridiska dokument.

Ett testamente är en värdehandling och behöver alltid kunna presenteras i original för att vara giltigt. Därför har vi en tjänst som vi kallar för Testamentesförvaring, där du kan förvara ditt testamente tryggt och säkert samt vara säker på att det levereras till dödsboet. Som givare har du 15% rabatt på den tjänsten.

Läs mer om vår samarbete och boka tid på Familjensjurist.se/hjarnfonden.

Här är vår prislista

Lavendla

Lavendla är Sveriges snabbaste växande aktör inom juridik och har över 70 jurister runt om i Sverige som är redo att hjälpa dig, på dina villkor. Vi kan hjälpa er i fysiska möten, telefonsamtal eller via digitala videomöten. Först och främst är ett inledande samtal med oss alltid  via vårt samarbete med Hjärnfonden gratis. Det vill säga att du ska känna dig fri att starta en dialog med en eller flera jurister för att känna på om hon eller han är rätt för dig. Här kan du också få svar på dina initiala frågor. När du hittat rätt, då sätter vi ihop ett prisförslag till dig utifrån din specifika situation. Vi kommer aldrig ta betalt förrän vi har kommit överens om ett pris.

Kostnadsfri rådgivning och reducerade priser via Hjärnfonden
Lavendla kan hjälpa dig med allt du behöver veta om familjejuridik och även informera om hur du går tillväga när du anlitar en jurist. Det är vår ambition att göra det så enkelt som möjligt för dig att få den hjälp du behöver på dina villkor.

Vi är mycket glada över vårt samarbete med Hjärnfonden och ser fram emot att hjälpa dem i deras viktiga arbete. Genom samarbetet har du alltid rätt att höra av dig för kostnadsfri rådgivning. Vill du sedan anlita oss för hjälp med t.ex. ett testamente eller annat så har du rätt till förmånliga priser. Vill du veta mer om vårt samarbete samt prisuppgifter kan ni hitta information om det via denna länk.

Vill du ha mer information om till exempel testamente och framtidsfullmakt hittar du det på Lavendla’s hemsida.

 

Lawly

Lawly erbjuder dig som givare till Hjärnfonden rabatt på juridisk rådgivning kring arv och testamente.


Välkommen att skapa trygghet för dig och dina nära och kära hos Lawly!

Lawly och Hjärnfonden har ett nära samarbete med målsättningen att hjälpa fler att upprätta ett personligt anpassat testamente. Många väljer att skriva in en del av sitt arv till livsviktig forskning. Lawly har utvecklat ett helt nytt sätt för dig som privatperson att upprätta de juridiska avtal som livet önskar. Med hjälp av den nya tekniken och expertkompetens hos juristteamet inne hos Lawly levereras ett förstklassigt, juridiskt korrekt testamente till bästa möjliga pris för dig som kund.

Det finns många skäl att skriva ett testamente.
Ingen lever för evigt och de flesta vill att våra efterlevande ska ha det så bra som möjligt – inte bara ekonomiskt. Genom att upprätta ett testamente hos Lawly kan du bespara dina nära och kära den osäkerhet kring din sista vilja.

Ta steget idag! Ingen av oss vet när det är för sent.

Vårt erbjudande:

  • 30% rabatt på testamente. Ordinarie pris 1 490kr, Nu 1 043kr (Via Lawlys digitala verktyg tillsammans med en jurist över telefon)
  • 30% rabatt på framtidsfullmakt. Ordinarie pris 995kr, Nu 697kr (Via Lawlys digitala verktyg tillsammans med en jurist över telefon)

Paketerbjudande:

  • 25% rabatt på testamente inkl. livslång säker förvaring och bevakning. Ordinarie pris 3 340kr, Nu 2 505kr
  • 30% rabatt på testamente, framtidsfullmakt inkl. livslång säker förvaring och bevakning. Ordinarie pris 4 335kr, Nu 3 035kr

 

Har du några frågor om erbjudandet eller hur det funkar så tveka inte att höra av dig till oss på Lawly. Du når oss enklast på 08-721 75 55 alternativt gå in på www.lawly.app så hjälper vi dig.

Dela sidan