Lär dig mer om NPF i höst!

KIND som är ett kompetenscentrum, för forskning, utveckling och utbildning om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, på Karolinska Institutet arbetar aktivt för öka kunskapen inom NPF. I höst arrangerar de två intressanta utbildningstillfällen för professionen inom skola, behandling och verksamma inom NPF, men det är också öppet för alla andra som är intresserade av ämnet. Båda utbildningstillfällena sker i Aula Medica på Karolinska Institutet.

NPF-skoldagarna

NPF- skoldagarna äger rum den 30-31 oktober och vänder sig till skolpersonal men även andra professioner eller intresserade som samverkar med eller inom skolan kring elever med särskilda behov. Det är två kunskapsfyllda dagar med svenska och internationella föreläsare.
Under skoldagarna får du ökade kunskaper att förstå, genomföra och utvärdera insatser för elever med NPF.
Mer om program och anmälan hittar du här.

NPF-dagarna

NPF-dagarna den 20-24 november arrangeras för fjärde året i rad och här får du möjlighet att ta del av det senaste inom behandlingsforskning och klinisk diagnostik. KIND har samlat forskare från hela världen med spetskompetens inom ämnesområdet. Man kan välja att vara med hela veckan eller
gå på enstaka föreläsningspass.
Mer om program och anmälan hittar du här.