Vinn en bok och en pysselbok

Vinn boken “Barnen i Kramdalen 2” och “Kramdalens viktiga pysselbok”. Här beskrivs regler och villkor för Hjärnfondens Facebook-tävling.

Hur du deltar

Du tävlar genom att skriva svar på frågan “Vad är ditt bästa pysseltips för barn?” i kommentarsfältet under tävlingsinlägget. Tävla senast söndag 26 april. Vi presenterar vinnaren måndag den 27 april. Tävlingen kräver inte något köp. 

Hur vinnarna utses

En jury, bestående av Hjärnfondens kommunikationsavdelning, utser en vinnare som får två boken och pysselboken. Vinnare utses baserat på motivering. 

Vinnarna kontaktas via Facebook. Om vi inte får kontakt med vinnaren under måndag 27 april, så utser Hjärnfonden en annan vinnare. Meddelandet kommer i form av ett svar på deltagarens kommentar på inlägget och ett direktmeddelande. 

Användande av persondata

Vid deltagande i tävlingen gives samtycke till registrering av namn och nödvändiga kontaktupplysningar. De upplysningar som du ger i samband med tävlingen kommer uteslutande att vara tillgängliga för Hjärnfonden som ansvariga för tävlingen. Kontaktupplysningar kommer uteslutande användas för kontakt i samband med tävlingen och kommer att raderas när tävlingen är avslutad. 

All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet enligt GDPR. Läs mer om vår integritetspolicy här. 

Övrigt

Priset kan inte bytas mot kontanter. 

Vid misstanke om fusk har Hjärnfonden rätten att utesluta deltagare. 

Anställda hos Hjärnfonden får inte delta i tävlingen. 

Facebook är inte involverade i tävlingen – varken i form av administration, sponsring eller annat sätt.