Instagram-tävling

Våra fantastiska företagsinsamlare Caroline Svedbom Jewellery har skänkt ett par örhängen och ett set med två armband (ett för förälder och ett för barn) från serien Aurora som vi tävlar ut på Instagram. Här beskrivs regler och villkor för tävlingen.

Hur du deltar

Gå till tävlingsinlägget publicerat 15 november 2021. I kommentarsfältet, tagga en vän som gör världen lite ljusare i novembermörkret. Berätta vilket pris du vill ha och varför.

Tävla senast 17 november. Vi presenterar vinnaren den 18 november. Tävlingen kräver inte något köp.

Hur vinnarna utses

En jury, bestående av personal ur Hjärnfondens insamlingsavdelning, utser två vinnare som får paketen. Vinnare utses baserat på motiveringen.

Vinnarna kontaktas via Instagram. Om vi inte får kontakt med vinnaren senast 18 november, utser Hjärnfonden en annan vinnare. Meddelandet kommer i form av ett svar på deltagarens kommentar på inlägget och ett direktmeddelande.

Användande av persondata

Vid deltagande i tävlingen gives samtycke till registrering av namn och nödvändiga kontaktupplysningar. De upplysningar som du ger i samband med tävlingen kommer uteslutande att vara tillgängliga för Hjärnfonden som ansvariga för tävlingen. Kontaktupplysningar kommer uteslutande användas för kontakt i samband med tävlingen och kommer att raderas när tävlingen är avslutad.

All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet enligt GDPR. Läs mer om vår integritetspolicy här. 

Övrigt

Priset kan inte bytas mot kontanter.

Anställda hos Hjärnfonden får inte delta i tävlingen. 

Facebook/Instagram är inte involverade i tävlingen – varken i form av administration, sponsring eller annat sätt.