Om konsten att fördärva sitt liv – och nya forskningsframgångar – 17 november

Varmt välkommen till Hjärnfondens första webinar den 17 november kl 16.00-17.00 vid datorn.

Med anledning av Covid-19 har vi inte kunnat genomföra våra populära träffar och föreläsningar. Men nu tar vi sats och hoppas att du vill delta i vårt webinar. Du kommer du få träffa Stefan Einhorn, läkare, professor och författare som berättar om sin senaste bok ”konsten att fördärva sitt liv”. Stefan delar med sig av tankar och reflektioner kring vår inneboende destruktiva kraft – insikter som kan förändra ditt liv till det bättre. Stefan kommer också berätta om sin kronisk neurologiska sjukdom som har gett honom ett nytt perspektiv på livet. Vi har också bjudit in Per Svenningsson, professor och specialistläkare, vid kliniken för klinisk neurovetenskap vid Karolinska Institutet. Per kommer dela med sig av det senaste forskningsläget inom Parkinsons sjukdom.
Moderator är Kattis Ahlström.

Här kan du se webinariet: https://youtu.be/dy7tkqBPFFQ

Varmt välkomna!

Här är några tips på vad du kan göra om du får tekniska problem:

  1. Hör du inget ljud? Kontrollera att ljudet är påslaget dels på datorn, dels i spelaren på Youtube. Ikonen för att justera volymen finns nere i vänstra hörnet i spelaren.
  2. Ser bilden dålig ut? Hur är din internetuppkoppling? Kan du flytta dig närmare din router eller testa att spela upp sändningen på mobiltelefonen istället? Använder du webbläsaren Internet Explorer? Byt i så fall webbläsare, vi rekommenderar Google Chrome.
  3. Spelar inte livesändningen alls? Se fråga nr 2. Är videon pausad? Klicka mitt på bilden för att starta den. Testa om någon annan video på Youtube spelar. Testa med en annan webbläsare och/eller dator och/eller smartphone.