Var god vänta medans betalningen slutförs.....

Dela din berättelse

Har du blivit sjukskriven på grund av ditt jobb? Nu samlar vi in svenska folkets erfarenheter av skadlig stress. Berättelserna kommer att överlämnas till de som har det yttersta ansvaret för att skapa ett hållbart arbetsliv – politikerna.  

Här lägger vi löpande upp ett urval av berättelser. För anonymitetens skull ber vi dig att inte nämna din arbetsgivare eller kollegor vid namn.  

Vad orsakar stress hos dig?
Genom att delta intygar jag att jag är över 18 år, att min berättelse kan komma att användas anonymt i Hjärnfondens kommunikation och jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med
Hjärnfondens integritetspolicy
Stäng

Något gick fel.

    Nu har 834 personer delat med sig av sina erfarenheter av stress.

    Vad orsakar stress? Samlade svar från alla som har deltagit i undersökningen.